MENY

Hovedretter 

Skulle dere ønske om andre menyforslag eller spørsmål om utvalgte meny er det bare å ta kontakt med oss og vi skreddersyr en løsning etter deres behov. Vi er fleksible til å vurdere ulike løsninger som dekker deres behov.

Pastilla med kylling, 3 kg (10 pers.)

Pyntes med melis og kanel

Kr. 85,- pr. pers

Pastilla med fisk, 3 kg (10 pers.)

Pyntes med sjøkreps

Kr. 89,- pr. pers

Marokkansk inspirert innbakt laksefilet

Med herlig krydret rekecharmoula, toppes med scampi, store reker, calamaris, kreps og blåskjell

Kr. 175,- pr. pers

Ovnsbakt laksefilet med fylte calamaris

Med marokkansk paella, sjøkreps, scampi på spyd, hjerteskjell, stekt asparges, spicy oliven og nydelig krydret rekecharmoula

Kr. 219,- pr.pers

Plateau Royal med havets delikatesser

Serveres med dorade, havabbor, kamskjell, sjøkreps, krepsehaler, scampi, tomatpotetskiver, grillet paprika og krydret tomatisertsaus

Kr. 245,- pr.pers

L`ham Barkouk-Lammetagine

Med daghmira, svisker og ristede mandler

 

Kr. 215,- pr. pers

Dalaa-Lammekjøtt i store stykker

Med glasert Daghmira, svisker med sesamfrø, ristede mandler og gr. saker på spyd  

 

Kr. 239,- pr. pers

El Mechoui - Hel side av lammebog

Med glasert pære, labriwat, herlig marokkansk ratatouille, smørstekte små poteter og honningglasertsaus med aprikos

 

Kr. 305,- pr. pers

Djaj Mhammar - Marinert kylling - 3 stk pr fat.

Med glasert daghmira, ristede mandler og oliven.

 

 

Kr. 165,- pr. pers

Djaj M3ammar - Glasert fylt kylling- 3stk pr fat.

Fylt med chaaria, syltet sitron, rosiner og aprikos. Med glasert daghmira, ristede mandler, oliven og fylte egg.

Kr. 175,- pr. pers