MENY

Hovedretter 

Disse rettene er egnet til større arrangementer, minimum 50 pers. (min. 10 pers pr. bord)

Pastilla med kylling, 3 kg

Pyntes med melis og kanel

Kr. 85,- pr. pers

Pastilla med fisk, 3 kg

Pyntes med sjøkreps

Kr. 89,- pr. pers

Marokkansk inspirert innbakt laksefilet

Med herlig krydret rekecharmoula, toppes med scampi, store reker, calamaris, kreps og blåskjell

Kr. 175,- pr. pers

Luksus fiskefat med dorade, havabbor, kamskjell, scampi og sjøkreps

Serveres med tomatpotetskiver, grillet paprika og krydret tomatisertsaus

Kr. 225,- pr.pers

L`ham Barkouk-Lammetagine

Med daghmira, svisker og ristede mandler

 

Kr. 215,- pr. pers

Dalaa-Lammekjøtt i store stykker

Med glasert Daghmira, svisker med sesamfrø, ristede mandler og gr. saker på spyd  

 

Kr. 259,- pr. pers

El Mechoui - Hel side av lammebog

Med glasert pære, fylte labriwat med gr.saker, herlig dampet gr.saker og honningglasertsaus med aprikos

 

Kr. 309,- pr. pers

Marinerte kylling - 3 stk pr fat.

Med glasert daghmira, ristede mandler og oliven.

 

 

Kr. 165,- pr. pers

Glaserte fylte kylling med syltet sitron - 3stk pr fat.

Fylt med chaaria, rosiner og aprikos. Med glasert daghmira, ristede mandler, oliven og fylte egg.

Kr. 175,- pr. pers