MENY
Forretter
Disse rettene er egnet til større arrangementer, minimum 50 pers. (min.10 pers pr.bord)
Grand salat med sesongens marinerte grønnsaker og dressing
Kr. 65,- pr. pers
Grand salat med reker, krepsehaler og marinerte grønnsaker
Kr. 79,- pr.pers
Grand salat med eksotisk fingermat og marinerte grønnsaker
Fingermat: labriwat, kylling på spyd, scampi, fylte egg og lefse med laks.
Kr. 89,- pr. pers
Grandsalat med sjømat og marinerte grønnsaker
Med kongekrabbe, sjøkreps, store reker, blåskjell, krepsehaler og kamskjell
Kr. 109,- pr. pers
Fat med fingermat
Labriwat med fisk, kylling på spyd, scampi med sursøtsaus og wraps med kylling og soltørket tomater
Kr. 75,- pr. pers
Momallahat Maghribiya 7 slag retter
Velg 6 retter: Labriwat med fisk, labriwat med kylling, Coxinha med kylling, samosa vegetar, mini pai med kjøttdeig, mini pizza, mini quiche, små terteskjell med rekesalat, rekecanape, vårruller, fritert scampi, kyllingwraps, spinat-potettortilla, brushetta med tomat og avocado, mini Batbout med tunfisk, lakserullade
Kr. 85,- pr. pers
Rekecocktail med reker,salat, banandressing og melbetoast
Porsjon forrett
Kr. 69,- pr.pers
Scampi Confitt med papayadressing og pinjekjerner
Porsjon forrett
Kr. 69,- pr. pers
Mini Pastilla med kylling
Pyntes med melis og kanel
Kr. 69,- pr. stk
Mini Pastilla med fisk
Pyntes med sjøkreps