MENY

Forretter 

Disse rettene er egnet til større arrangementer, minimum 50 pers. (min.10 pers pr.bord)

Grand salat med sesongens marinerte grønnsaker og dressing

Kr. 65,- pr. pers

Grand salat med reker, krepsehaler og marinerte grønnsaker

Kr. 79,- pr.pers

Grand salat med eksotisk fingermat og marinerte grønnsaker

Fingermat: labriwat, kylling på spyd, scampi, fylte egg og lefse med laks.

Kr. 89,- pr. pers

Grandsalat med sjømat og marinerte grønnsaker

Med kongekrabbe, sjøkreps, store reker, blåskjell, krepsehaler og kamskjell

Kr. 109,- pr. pers

Fat med fingermat

Labriwat med fisk, kylling på spyd, scampi med sursøtsaus og wraps med kylling og soltørket tomater 

Kr. 75,- pr. pers

Momallahat Maghribiya 7 slag retter

Velg 6 retter: Labriwat med fisk, labriwat med kylling, Coxinha med kylling, samosa vegetar, mini pai med kjøttdeig, mini pizza, mini quiche, små terteskjell med rekesalat, rekecanape, vårruller, fritert scampi, kyllingwraps, spinat-potettortilla, brushetta med tomat og avocado, mini Batbout med tunfisk, lakserullade

Kr. 85,- pr. pers

Rekecocktail med reker,salat, banandressing og melbetoast

Porsjon forrett

Kr. 69,- pr.pers

Scampi Confitt med papayadressing og pinjekjerner

Porsjon forrett

Kr. 69,- pr. pers

Mini Pastilla med kylling

Pyntes med melis og kanel

Kr. 69,- pr. stk

Mini Pastilla med fisk

Pyntes med sjøkreps

Kr. 69,- pr. stk