MENY

TAPAS-BUFEET

Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..

 

 

Disse rettene er egnet til bufeet løsning, og passer også fint til servering på fat hvis ønskelig. Kombiner etter eget ønske: min. 15 pers. på hverdager og min. 30 pers. i helgene. 

 

6 slag retter Kr. 295,- pr.pers

8 slag retter kr. 389,- pr. pers

10 slag retter kr. 450,- pr. pers

12 slag retter kr. 495,- pr. pers

 

Mezze:

Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst.

  • Labriwat med fisk eller kylling
  • Marokkansk urtebrød
  • Hummus toppes med kummin
  • Zaalouk
  • Oliven

Pris pr.pers kr. 59,-

Lune retter:

Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus

Marokkansk inspirert Paella

Fylte labriwat med kylling

Fylte labriwat med krydret kjøttdeig

Fylte labriwat med fisk

Krydret keftas på spyd

Keftas– små kjøttboller i krydret tomatsaus

Lammekjøtt på spyd krydret med kummin

Lammetagine med svisker og valnøtt

Braisert lammeskank med krydret saus

Chilimarinert scampi på spyd

El mechwiya – biffgryte med grønn oliven og svisker

Kyllintagine med ristede mandler, grønnoliven, aprikos, grillet løk og paprika

Marinerte kyllingklubber med myntekefir dipp

Steinbittfilet med vinagrette og ristede mandler

Sjøkreps, Gratinert med urtesmør

Laksefilet med rekecharmoula og scampi

Ovnsstekte poteter i båter med urter

Pannestekte potetskiver med løk, tomater og paprika

Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø

Couscous med appelsinsmak, rosiner og nøtter

Couscous med karamellisert charmoula med honningsmak

Couscous med grønnsaker, krydret

Kokte grønnsaker med squash, hodekål, kålrabi, gulerøtter i krydret kraft

Pastilla med kylling, krydret eggerøre og hakket mandler (stor)

Pastilla med sjømat (stor)

Grillet kamskjell med krydret blomkålpure

Kalde retter:

Skalldyrplateau sjøkreps, blåskjell, reker, østers og kamskjell

Rødbetsalat med brunet sesamfrø

Fylte tomater med couscous drysset med basilikum

Kyllingsalat med pasta, avokado og pesto

Couscoussalat med pinjekjerner, fiken og aprikos

Gulrotsalat med smak av appelsin

Vinagrette mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille

Marinerte reker med persille og lime

Skalldyrsymfoni med mangosalat

Wraps med kyllingfilet, ruccula, soltørkede tomater og grønnoliven

Wraps med rekecharmoula og snøfrisk

Lakserullade med spinat og charmoula

Biffsalat med Marinerte grillede paprika og artisjokk

Krydret Ratatouille med løk, aubergin, squash og paprika

Ørretsalat med yoghurtaurksalat og mynte

Steinbittfilet med ristedemandler og vinagrette

Blekksprutsalat med aspargesbønner og små poteter

Auberginsalat med kikererter

Grillet artisjokker med gulrotpure og ristede mandler

Tabbouleh med mynte vinagrette