MENY

BUFEET

Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..

Rettene er egnet til buffetløsning og kombiner etter eget ønske til min.15 pers. på hverdager og 25. pers i helgene.

Velg dine favoritter til din buffet og velg fritt fra vårt sortiment under.

 

 

Mezze:

Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst før forsyning av buffet.

Labriwat med fisk eller kylling

Tempura scampi med sweet hot chilisaus

Marokkansk urtebrød

Hummus toppes med kummin

Zaalouk

Oliven

Pris pr.pers kr. 99,-

Bufeet:

Braisert lammeskank med pastinakpure og krydret saus

Pastilla med fisk (små)

Pastilla med kylling (små)

Kyllingtagine med syltet sitron, oliven, aprikos og ristede mandler

Lammetagine med svisker og ristede mandler

Keftas– små kjøttboller i krydret tomatsaus

Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus

Marokkansk inspirert Paella

Fylte labriwat med kylling

Fylte labriwat med krydret kjøttdeig

Fylte labriwat med fisk

Grillet keftas på spyd

Lammekjøtt på spyd krydret med kummin

Chilimarinert scampi på spyd

Biffsnaddergryte med grillet paprika og oliven (Elmechwiya)

Marinerte kyllingklubber med chili og basilikum dipp

El Mechoui hel lammebog med svisker, ristede mandler og saus (til større arrangementer)

Sjøkreps, Gratinert med urtesmør

Laksefilet med rekecharmoula og scampi

Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø (vegetar)

Kongereker med marokkansk charmoula

Kylling på spyd med myntedipp

Grillet kamskjell med krydret blomkålpure

 

6 slag retter Kr. 390,- pr. pers

8 slag retter kr. 495,- pr. pers

10 slag retter kr. 549,- pr. pers

12 slag retter kr. 599,- pr. pers

Pris oppgitt er eks. mva

Tilbehør til bufeet Kr. 79,- pr sort/pr pers.

 

Kald tilbehør:

Marokkansk salatmiks med dressing

Skalldyrplateau sjøkreps, blåskjell, reker og kamskjell

Hot scampisalat med vårløk

Quinosalat  med granateple og vårløk

Avocadosalat med kikkerter og cottagecheese

Laksesalat med mango og chili

Rekesalat med nudler og hotchilisaus

Fylte tomater med couscous drysset med basilikum

Kyllingsalat med pasta, avokado og pesto

Bulgursalat med pinjekjerner, fiken og urter

Mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille

Marinerte reker med persille og lime

Skalldyrsymfoni med mangosalat

Wraps med kyllingfilet, ruccula, soltørkede tomater og grønnoliven

Wraps med rekecharmoula og snøfrisk

Lakserullade med spinat og charmoula

Tabbouleh med fersken, granateple og mynte vinagrette

Varm tilbehør:

Ovnsstekte potetbåter med urter

Pannestekte potetskiver med løk, tomatskiver og paprika 

Couscous med grønnsaker, krydret

Couscous med Karamellisert charmoula

Bulgur, marokkansk krydret

Ratatouille med squash, aubergin, løk og paprika

Smørstekte amadine poteter med timian og hvitløk