MENY

TAPAS-BUFEET

Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..

Rettene er egnet til buffetløsning og kombiner etter eget ønske til min.15 pers. på hverdager og 25. pers i helgene.

Velg dine favoritter til din buffet og velg fritt fra vårt sortiment under.

 

 

Mezze:

Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst før forsyning av buffet.

Labriwat med fisk eller kylling

Tempura scampi med sweet hot chilisaus

Marokkansk urtebrød

Hummus toppes med kummin

Zaalouk

Oliven

Pris pr.pers kr. 89,-

Lune retter:

Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus

Marokkansk inspirert Paella

Fylte labriwat med kylling

Fylte labriwat med krydret kjøttdeig

Fylte labriwat med fisk

Krydret keftas på spyd

Keftas– små kjøttboller i krydret tomatsaus

Lammekjøtt på spyd krydret med kummin

Lammetagine med svisker og ristede mandler

Braisert lammeskank med pastinakpure og krydret saus

Chilimarinert scampi på spyd

Biffsnadder med grille paprika og oliven 

Kyllintagine med syltet sitron, ristede mandler, grønnoliven, aprikos, grillet løk og paprika

Marinerte kyllingklubber med myntekefir dipp

El Mechoui hel lammebog med svisker, ristede mandler og saus

Sjøkreps, Gratinert med urtesmør

Laksefilet med rekecharmoula og scampi

Ovnsstekte poteter i båter med urter

Pannestekte potetskiver med løk, tomater og paprika

Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø

Kongereker med marokkansk charmoula

Couscous med karamellisert charmoula med honningsmak

Couscous med grønnsaker, krydret

Kylling på spyd med tahinidipp

Pastilla med kylling, krydret eggerøre og hakket mandler (stor)

Pastilla med sjømat (stor)

Grillet kamskjell med krydret blomkålpure

 

6 slag retter Kr. 340,- pr. pers

8 slag retter kr. 465,- pr. pers

10 slag retter kr. 489,- pr. pers

12 slag retter kr. 569,- pr. pers

Kalde retter:

Skalldyrplateau sjøkreps, blåskjell, reker og kamskjell

Hot scampisalat med vårløk

Quinosalat  med granateple og vårløk

Avocadosalat med kikkerter og cottagecheese

Laksesalat med mango og chili

Rekesalat med nudler og hotchilisaus

Fylte tomater med couscous drysset med basilikum

Kyllingsalat med pasta, avokado og pesto

Bulgursalat med pinjekjerner, fiken og urter

Gulrotsalat med smak av appelsin

Vinagrette mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille

Marinerte reker med persille og lime

Skalldyrsymfoni med mangosalat

Wraps med kyllingfilet, ruccula, soltørkede tomater og grønnoliven

Wraps med rekecharmoula og snøfrisk

Lakserullade med spinat og charmoula

Biffsalat med Marinerte grillede paprika og artisjokk

Krydret Ratatouille med løk, aubergin, squash og paprika

Ørretsalat med yoghurtaurksalat og mynte

Steinbittfilet med ristedemandler og vinagrette

Blekksprutsalat med aspargesbønner og små poteter

Auberginsalat med kikererter

Grillet artisjokker med gulrotpure og ristede mandler

Tabbouleh med fersken, granateple og mynte vinagrette