Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..
Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..
Disse rettene er egnet til bufeet løsning, og passer også fint til servering på fat hvis ønskelig. Kombiner etter eget ønske: min. 15 pers. på hverdager og min. 30 pers. i helgene.
6 slag retter Kr. 295,- pr.pers
8 slag retter kr. 389,- pr. pers
10 slag retter kr. 450,- pr. pers
12 slag retter kr. 495,- pr. pers
Mezze:
Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst.
Pris pr.pers kr. 59,-
Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus
Marokkansk inspirert Paella
Fylte labriwat med kylling
Fylte labriwat med krydret kjøttdeig
Fylte labriwat med fisk
Krydret keftas på spyd
Keftas– små kjøttboller i krydret tomatsaus
Lammekjøtt på spyd krydret med kummin
Lammetagine med svisker og valnøtt
Braisert lammeskank med krydret saus
Chilimarinert scampi på spyd
El mechwiya – biffgryte med grønn oliven og svisker
Kyllintagine med ristede mandler, grønnoliven, aprikos, grillet løk og paprika
Marinerte kyllingklubber med myntekefir dipp
Steinbittfilet med vinagrette og ristede mandler
Sjøkreps, Gratinert med urtesmør
Laksefilet med rekecharmoula og scampi
Ovnsstekte poteter i båter med urter
Pannestekte potetskiver med løk, tomater og paprika
Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø
Couscous med appelsinsmak, rosiner og nøtter
Couscous med karamellisert charmoula med honningsmak
Couscous med grønnsaker, krydret
Kokte grønnsaker med squash, hodekål, kålrabi, gulerøtter i krydret kraft
Pastilla med kylling, krydret eggerøre og hakket mandler (stor)
Pastilla med sjømat (stor)
Grillet kamskjell med krydret blomkålpure
Skalldyrplateau sjøkreps, blåskjell, reker, østers og kamskjell
Rødbetsalat med brunet sesamfrø
Fylte tomater med couscous drysset med basilikum
Kyllingsalat med pasta, avokado og pesto
Couscoussalat med pinjekjerner, fiken og aprikos
Gulrotsalat med smak av appelsin
Vinagrette mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille
Marinerte reker med persille og lime
Skalldyrsymfoni med mangosalat
Wraps med kyllingfilet, ruccula, soltørkede tomater og grønnoliven
Wraps med rekecharmoula og snøfrisk
Lakserullade med spinat og charmoula
Biffsalat med Marinerte grillede paprika og artisjokk
Krydret Ratatouille med løk, aubergin, squash og paprika
Ørretsalat med yoghurtaurksalat og mynte
Steinbittfilet med ristedemandler og vinagrette
Blekksprutsalat med aspargesbønner og små poteter
Auberginsalat med kikererter
Grillet artisjokker med gulrotpure og ristede mandler
Tabbouleh med mynte vinagrette