MENY

BUFEET

Disse rettene passer til alle anledninger som f.eks. bryllup, Hennafest, forlovelsesfest, dåp, julebord, firmafest og bursdager etc..

Rettene er egnet til buffetløsning og kombiner etter eget ønske til min.15 pers. på hverdager og 25. pers i helgene.

Velg dine favoritter til din buffet og velg fritt fra vårt sortiment under.

 

 

Mezze:

Diverse småretter plasseres på bordene som forrett eller som velkomst før forsyning av buffet.

Labriwat med fisk eller kylling

Tempura scampi med sweet hot chilisaus

Marokkansk urtebrød

Hummus toppes med kummin

Zaalouk

Oliven

Pris pr.pers kr. 125,-

Bufeet:

Braisert lammeskank med pastinakpure og krydret saus

Pastilla med fisk (små)

Pastilla med kylling (små)

Kyllingtagine med syltet sitron, oliven, aprikos og ristede mandler

Lammetagine med svisker og ristede mandler

Keftas- små kjøttboller i krydret tomatsaus

Fiskeplateau med dorade med krydret tomatisert saus

Marokkansk inspirert Paella

Fylte labriwat med kylling

Fylte labriwat med krydret kjøttdeig

Fylte labriwat med fisk

Grillet keftas på spyd

Lammekjøtt på spyd krydret med kummin

Chilimarinert scampi på spyd

Biffsnaddergryte med grillet paprika og oliven (Elmechwiya)

Marinerte kyllingklubber med chili og basilikum dipp

El Mechoui hel lammebog med svisker, ristede mandler og saus (til større arrangementer)

Hel Lammestek fylt med urter og rødløk (til større arrangementer)

Sjøkreps, Gratinert med urtesmør

Laksefilet med rekecharmoula og scampi

Fylte Squash med stekte grønnsaker og sesamfrø (vegetar)

Kongereker med marokkansk charmoula

Kylling på spyd med myntedipp

Grillet kamskjell med krydret blomkålpure

Skalldyrplateau med sjøkreps, reker og krepsehaler

4 slag retter Kr. 299,- pr pers

6 slag retter Kr. 415,- pr. pers

8 slag retter kr. 497,- pr. pers

10 slag retter kr. 585,- pr. pers

12 slag retter kr. 679,- pr. pers

Pris oppgitt er eks. mva

Tilbehør til bufeet

Marokkansk salatmiks med dressing

Hot scampisalat med vårløk

Quinosalat  med granateple og vårløk

Avocadosalat med kikkerter og cottagecheese

Laksesalat med mango og chili

Rekesalat med nudler og hotchilisaus

Fylte tomater med couscous drysset med basilikum 

Kyllingsalat med pasta, avokado og pesto

Bulgursalat med pinjekjerner, fiken og urter

Mandelpotetsalat med purreløk, stangselleri og bladpersille

Marinerte reker med persille og lime

Skalldyrsymfoni med mangosalat

Wraps med kyllingfilet, ruccula, soltørkede tomater og grønnoliven

Wraps med rekecharmoula og snøfrisk

Lakserullade med spinat og charmoula

Tabbouleh med fersken, granateple og mynte vinagrette

Ovnsstekte potetbåter med urter

Pannestekte potetskiver med løk, tomatskiver og paprika 

Couscous med grønnsaker, krydret

Couscous med Karamellisert charmoula

Bulgur, marokkansk krydret

Ratatouille med squash, aubergin, løk og paprika

Smørstekte amadine poteter med timian og hvitløk

kr. 69,- pr sort/pr.pers:

Plukkmeny Momallahat – Saltet fingermat kr. 45,- pr. stk

Batbout med tunfisksalat

Labriwat med fisk

Labriwat med kylling

labriwat med kjøttdeig

Labriwat med gr.saker (vegetar)

Coxinha med kylling

Mini pizza (valgfri)

Mini quiche med brokkoli og ost

Mini quiche med kjøttdeig

Terteskjell med rekesalat

Rekecanape

Små vårruller med kylling

Små vårruller med kjøttdeig

Små vårruller reker

Fritert scampi

Wraps med kylling, spinat og soltørkede tomater

Potettortilla med koriander

Brushetta med tomat og avocado

Brushetta med chorizo og chilitomater

Lakserullade med spinat og kremost

Små hamburger

Små pastilla med kylling

Små pastilla med fisk

Små pastilla med kjøttdeig

Små pastilla med gr.saker (vegetar)