MENY
Utkjøring etter spesifisert liste under
Hverdager Man – Fre 0800 – 1600
Kr. 200,-
Etter kl. 1600
Kr. 350,-
Lørdag
Kr. 500,-
Søndag
Kr. 600,-
Utenbys
Kr. 700,-
Bestilling/avbestilling/depositum/betaling/prisendringer
Bestillingen for festmat og store arrangementer bør skje i god tid i forveien.
For tapas-bufeetmat 1 uke forveien.
Oppjusteringer og nedjusteringer av antall personer for store arrangementer må skje 1 uke før levering, og 3 dager før levering for små arrangementer.
Dersom oppdraget brytes eller avbestilles etter tilbudets aksept faktureres kunden for nedlagt tidsbruk og kostnader tilknyttet oppdraget på 50 % iht. totale summen av faktura.
Avbestillinger samme dag faktureres i sin helhet.
Depositumet skal innbetales ved avtaleinngåelse og går tapt dersom mislighold av avtalen.
Depositumet er ikke refunderbar dersom oppdraget skyldes avlysning, bytte leverandør eller utsettelse.
Avtalen er ikke bindene for leverandøren før depositumet er betalt og mottatt.
Resterende betaling skal skje ved levering før servering.
Vi forbeholder oss retten til å endre priser dersom feilprising skulle oppstå.
Utstyr og Emballasje
Utstyr for servering til forretter, hovedretter og dessert er inkludert i prisen.
Det tilkommer leie på materiell ved arrangementer på buffetløsninger. Prisen på leie vil variere pga ulik etterspørsel og avhengig hva slags mat som blir bestilt. Maten blir ellers levert i engangsemballasje som er inkludert i oppgitte priser.
Skadet eller bortkommet materiell blir belastet kunden.
Personale
Anretningskokker for opplegging av hovedretter er inkludert i oppgitte priser.
Anretningskokk for opplegging av buffet på kr. 1500,- tilkommer.
Ta kontakt for et tilbud.
Betaling
Oppgjøret skal skje kontant eller vipps ved levering. Vi kan sende forskuddsfaktura dersom ikke mulighet å betale kontant/vipps.
Bedrifter kan faktureres etter nærmere avtale.
Vi kan tilby efaktura.
Privatpersoner skal betale ved levering.
ALLE PRISER ER INKL. MVA