MENY

Hovedretter (min. 10 pers. pr. bord)

Disse rettene er egnet til større arrangementer, minimum 50 pers.

Pastilla med kylling 3 kg

Fylt med kylling,krydret eggerøre og hakket mandler

Kr. 780,- pr.stk

Pastilla med sjømat 3 kg

Fylt med reker, crabstick, blåskjell, calamaris, seifilet og chaaria 

Kr. 795,- pr.stk

Innbakt laksefilet

Med rekecharmoula, toppes med scampi, crabsticks, calamaris og blåskjell

Kr. 175,- pr. pers

Lammetagine

Med daghmira, svisker og ristede mandler

 

Kr. 215,- pr. pers

Dalaa-Lammekjøtt i store stykker

Med glasert Daghmira, svisker med sesamfrø, ristede mandler og gr. saker på spyd  

 

Kr. 259,- pr. pers

El Mechoui - Hel side av lammebog

Med glasert pære, fingermat på spyd, fylte svisker og honningglasertsaus med aprikos

 

Kr. 345,- pr. pers

Marinerte kylling - 3 stk pr fat.

Med glasert daghmira, ristede mandler og oliven.

Kr. 145,- pr. pers

Glaserte fylte kylling med syltet sitron - 3stk pr fat.

Fylt med chaaria, rosiner og aprikos. Med glasert daghmira, ristede mandler, oliven og fylte egg.

Kr. 169,- pr. pers